Qui som

pals

Sóc la Núria, la meva vocació per l’activitat física relacionada amb les dones i els nadons va néixer a la universitat. (INEFC) Dins una assignatura anomenada “Activitat física per a poblacions especifiques” vaig descobrir aquest món. Va ser l’inici de tot, l’espurna que va despertar en mi una sensibilitat que mai abans havia imaginat, convertint l’activitat física per a dones i les activitats per a nadons en el meu objectiu per al futur.

Aquesta nova il·lusió em va moure a formar-me més i més, coneixent persones entranyables que van reafirmar el meu desig de cuidar i acompanyar a través del moviment i el cos.

El 2013 Kupu-Kupu va ser la culminació de tots aquests aprenentatges, sentiments i desitjos. Fent realitat l’objectiu d’acompanyar i cuidar a les dones en totes les etapes de la seva maternitat a través de l’exercici, el cos i el moviment.

Kupu-Kupu, és una paraula Indonesa que significa papallona.

La papallona és un ésser que representa el canvi, l’evolució i la superació. Per això ens representa, perquè, tant les dones embarassades, les mares, com els nadons  viuen un procés similar.

1399611_423882741068534_1277429729_o

Visita la nostra secció d’activitats

Etiquetes: embarassades / embarazadas, nadons / bebés , natació / natación, pre-part / pre-parto, post-part / post - parto

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: