Qui som

kupu-kupu és la unió d’una il·lusió per fer arribar l’activitat física a poblacions tan específiques com les dones embarassades, les mares i els seus nadons.

Segur que molts us pregunteu què significa això de “kupu-kupu”.

Kupu-Kupu és una paraula Indonesia que significa “papallona”

1399611_423882741068534_1277429729_o

La papallona, és un animal que representa molt bé el tipus de treball que realitzem i el que aporta als nostres usuaris.
Però, per què?
La papallona és un ésser viu que no sempre ha sigut papallona. Neix sent una erugueta que ha d’esforçar-se per viure en un entorn immens, comparat amb el seu petit tamany. Només disposa de les seves potetes per cercar el menjar i un lloc on resguardar-se. Tot i això, les trobem als llocs més inhòspits i a les alçades més inesperades.
A mesura que l’eruga creix i creix, comença un procés de canvi ben curiós i espectacular. S’envolta a si mateixa en un capoll i allà dins el seu cos es transforma per complet.
En acabat, el capoll s’obre i en surt una forma de vida totalment nova: una papallona, amb un cos diferent, una manera de viure diferent i unes possibilitats totalment noves.

I és per això que la papallona ens representa, perquè, per nosaltres, tant les dones embarassades, les mares, com els nadons han de passar el mateix procés de canvi durant aquestes etapes de la seva vida. S’han d’adaptar al nou entorn, superar-ne els obstacles i dominar-lo per arribar a volar!

Visita la nostra secció d’activitats

Etiquetes: embarassades / embarazadas, nadons / bebés , natació / natación, pre-part / pre-parto, post-part / post - parto

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s